top of page

Professionele dienstverlening

Een blijvende impact

Concrete Constructions
image00006_edited.jpg
zeefzand - betonpuin en mengpuin.jpeg

Beton- en stabilisatiecentrale

Aangepast aan jouw voorkeuren

Bij Beernaert's Recycling BVBA zijn onze klanten onze hoogste prioriteit en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn. Met deze dienst zijn we volledig voorbereid om zelfs de meest complexe projecten aan te pakken en bieden we uitzonderlijke kwaliteit. Met moderne, overdekte mengcentrales produceren wij beton en gestabiliseerd zand. Volgens een standaardformule of je eigen recept.

Betonblokken

Efficiënt. Betrouwbaar. Uitzonderlijk.

Ben je voor je volgende project op zoek naar stapelblokken? De betonnen stapelblokken van Beernaert’s Recycling vormen een razendsnelle, stevige oplossing voor tal van constructiesystemen. Bij Beernaert's Recycling BVBA staan we voor de excellentie van ons werk en leveren we persoonlijke aandacht aan onze klanten, gebaseerd op hun specifieke behoeften. Als je op zoek bent naar betonblokken, neem dan contact met ons op voor advies.

Afvalverwerking

Het zit 'm in de details

Als je op zoek bent naar werk van topkwaliteit, is Beernaert's Recycling BVBA er om je te helpen. Ons team van professionals is beschikbaar! Beernaert’s Recycling verwerkt bouwafval tot granulaten. Een kleinere afvalberg? Minder schade aan het milieu? Dubbel check! een breed scala aan aanpasbare opties te bieden, die allemaal aan de verwachtingen van de klant voldoen en deze overtreffen. Neem vandaag nog contact op met ons kantoor om meer over deze en andere diensten te weten te komen.

bottom of page