top of page

Over ons

Gediplomeerde professionals

Een gepassioneerde vader

Jaren geleden begon zaakvoerder Jean-Paul Opdeweegh in zijn vrije tijd te werken als afbreker. De bakstenen werden oorspronkelijk gestockeerd in de tuin. Later werd er extra grond gekocht en zelfs geïnvesteerd in een beton- en breekcentrale. Uiteindelijk groeide zijn hobby uit tot zijn beroep, want in 2009 startte hij met het recyclagebedrijf Beernaert’s Recycling.


Een enthousiaste zoon

Zoon Jorgey was als kleine jongen al geboeid door de activiteiten van zijn vader. Hij vond het geweldig om als 5-jarige mee op de kraan te mogen zitten. Naarmate hij ouder werd, stak hij steeds vaker de handen uit de mouwen. In 2016 stapte hij officieel mee in de firma. Sindsdien staan vader en zoon samen aan het roer. 


Een daadkrachtig team

Een 6-koppig team maakt het verschil met zijn klantgerichte visie en kwalitatieve producten. Recycleren en produceren met professionele materialen, op een modern ingerichte site. Als klant krijg je steeds een vriendelijk woord, een razendsnelle levering en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Een partner voor het breken van grondstoffen?

Neem contact met ons op


Bij Beernaert's Recycling BVBA leveren wij met trots uitstekend vakmanschap, scherpe prijzen en het vermogen om uitstekende resultaten te leveren. Sinds onze oprichting hebben we hard gewerkt aan het opbouwen en behouden van een uitstekende reputatie als toonaangevende betoncentrale

We voorzien klanten van een groot aanbod aan diensten om in al hun behoeften te voorzien. Wat je project ook is, ons team van professionals staat klaar om je dromen tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Construction Workers at Sunset
bottom of page